duminică, 21 februarie 2016

Credibilitea RENAR pe plan european

       Desigur, poate parea un nou comentariu tip hater, dar, credeti-ma, nu e. Ca dovada ca nu am spuns "Credibilitatea RENAR in SUA, ori China, Brazilia, Australia" etc. Unde, evident, este nula. Dar, asta nu face  obiectul comentariului de astazi.


    Va inchipuiti, poate, ca fiind o acreditare pe un standard ISO EN (european), automat, RENAR-ul este acel ceva care ofera greutate  si credibilitate a documentelor emise in Romania. Ma refer la  cele  emise  de organismele acreditate RENAR, strict  pe parametrii acreditati RENAR.


Ok. Exercitiu!

       Efectuati o analiza de depistare a cancerului, intr-un laborator de analize medicale acreditat RENAR pe acea testare. Rezultatul obtinut arata ca aveti o problema.
      Dar, fiind "capsunar", aveti asigurarea medicala intr-o alta tara din Europa (alegeti: Spania, Italia, Marea Britanie, Germania, Franta, etc). Va prezentati la medicul dvs, ii aratati buletinul de analiza cu sigla si insemnele RENAR si...... medicul va pune sa repetati testarea acolo, in tara unde sunteti asigurat. Toate celelalte investigatii se vor baza STRICT pe rezultatul obtinut in laboratorul  solicitat de medicul dvs din tara in care sunteti asigurat. Buletinul din Romania este nul.

  Si atunci, intreb....cine e acest RENAR, de care Europa nu a auzit?????   Un fel de  om ce umbla prin propria casa cu un trigon in cap si spune (crede, cere sa  fie tratat ca un imparat)  ca e Napoleon , dar, cand iese afara din casa, vecinii il privesc cu mila pentru ca e bolnav psihic?


 Ce reprezinta acest RENAR pe plan european?   Praactic, o halucinatie miortica .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu