luni, 28 martie 2016

wowwwww... Silaghi Ciprian NicoLae...un hot ordinar

... .hai ca am mai descoperit unul....medic, cum spuneam, "asistenti universitari frustrati" (pentru cine nu cunoaste lumea medicinii, sa stiti ca a fi parte dintr-o catedra de preclinic, nu e nici o fasaiala. Toti studentii abea asteapta sa ajunga in clinici, unde sa simta pulsul medicinii). Iar titlul de asistent inseamna tipul/tipa  serviabil/a cu un zambet fals si unsuros (vezi foto, ca i-a intrat in reflex)  pe fata in timp ce deschide usa  conferentiarului sau profesorului si regleaza retroproiectorul. Eventual, schimba foliile, in timp ce  profesorul tine o dizertatie.
  In traducere...pupincuristul rabdator, care abea asteapta ca superiorul sau sa dea coltul iar el sa mai urce o treapta.

   In fine, observ ca, desi dl dr doctorand Silaghhi si-a  dedicat viata studierii "Proteinei Gla matriceala (MGP) in patologia vasculara si osteoarticulara", este, in acelasi timp EXPERT TEHNIC ( binenteles, RENAR, ca alta firma nu putea bate campii in asa hal) pe hematologie, imunologie, biochimie, microbiologie. 

   Intrebare: Unde anume a  invatat dl dr  hematologie si microbiologie??? Laboratorul clinic (de analize medicale)  e doar partial inclus in catedra de biochimie sau imunologie. De unde titlul de expert?!?!?1 

  Ok, puteti spune ca e parte dintr-un laborator privat, unde face hematologie si microbiologie. super!!!! Explicati-mi atunci, cand anume mai lucreaza efectiv, daca in prezentare se mentioneaza clar ca participa la evaluari RENAR???? Merge la facultate, e doctorand, merge la RENAR, ca e colaborator si acolo, si mai are timp si de hematologie si microbiologie intr-un laborator  clujean???? Domnu' doctor doctorand, poate ne spuneti si noua, nu cumva, sunteti trecut pe lista unui laborator privat numai asa, ca sa primeasca ei fonduri (bani, bijtari, marafeti...spuneti-le cum vreti ) mai multi de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate? Ca nu prea treceti prin laborator si nimeni nu are nevoie de dvs, dar, e nevoie de un medic pe aparat ca sa ia laboratorul cat mai multi bani de la contribuabili. Atunci, hot fiind, cum naiba mai aveti tupeul sa veniti ca evaluator al calitatii???

      O lae!  Chiar trebuie sa cred asta, sau e suficient daca ma prefac?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu