miercuri, 9 martie 2016

(Pseudo)Expertii #RENAR - continuare

Sa continuam cu somitatile RENAR:

Buda (Doamne, ce femeie poate lua numele sotului cand acesta inseamna WC?) -  un profil Facebook, celebrul pentru anonimi -  Linkedin, si ...Dumnezeule, oare vad bine?????...o procedura RENAR!!!!! mega -inteligent tipu'


Calota Iulian Virgil- in sfarsit, aflu cui trebuie sa-i multumesc pentru penibila traducere ASRO a standardului ISO 15189. Domnu' Calota, cand veti lua niste lectii de limba romana? Ce pricepe Linkedin's vip din medicina, daca nici limba tarii nu o cunoaste????

 O fi sau n-o fi coincidenta??? Numele de Calota e predestinat RENAR-ului? In orice caz, un pompier, inginer mecanic, acrediteaza laboratoare!!!!!

Claudia Chiribelea- un nou no name


Ciorlan Dana Maria- un nou Linkedin----de parca cineva ii cauta !

 o noua dubleta : Halchias Elena si Iulia.  Diferentiabile doar prin CNP. In rest, nulitati identice

nu ma pot abtine sa nu o mentionez pe tanara speranta a echipei RENAR, doctor in medicina!!!!! care, la origini, cum spuneam, e sanipidista  si care, dupa spusele domniei sale are ca stare civila " casatorita, un copil de 26 de ani"!?!?!?!?! Doctor in medicina, care are un copil de 26 de ani. Nu o fiica sau un fiu de 26 de ani, ci copil.....madam Filipiuc Silvia, daca nu ar fi Iasi-ul, centrul universitar cu cele mai multe scandaluri legate de vanzarea de diplome catre studenti straini (presupun ca profesorii universitari ai UMF Iasi sunt si conducatori de doctorate), poate, poate te-as confunda cu o femeie inteligenta. Multam' Doamne, din CV-ul tau, imi dau seama ca nici vorba de asa ceva. Esti la nivelul Ponta si madam "innot"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu