luni, 28 decembrie 2015

Inchideti o data plosnita aia numita RENAR...

  ....aud telenovele despre cum dispar banii din sitemului sanitar, si nu numai.  S-ar putea sa fie adevarate, nu le pot contesta, pentru ca nu am fost acolo sa stiu adevarul.

     Ce stiu insa sigur, este ca si statul fura enorm (n.b. ENORM) din sistemul sanitar. Nu stiu unde ajung acei bani. Dar stiu cine ii colecteaza.  O plosnitza numita RENAR.
 

RENAR

O sigla a furtului fara jena din banii sanatatii! Din contributiile CAS.


      Aceasta e sigla lor, care ar trebui sa va dea incredere. In realitate, e un mastodont ce a pus monopol pe enorm de multe laboratoare de etalonare, medicale, controale externe, etc. Sub nume de redevente. Sa va spun ca au acreditat calitativ laboratoare care nu exista? Nu m-ati crede! Dar, DNA, la un audit, le-ar descoperi...poate.

   Un amalgam de femei divortzate, care, nefiind protejate de statul roman, ca familie monoparentala se dedau la cele mai josnice  falsuri, doar pentru a lua o spaga...un batalion de barbati cu probleme hormonale pe care si le rezolva pe ici pe colo.
                                                   

   Stiti ca pe site-ul lor oficial apare informatia: cine doreste acreditare RENAR, trebuie sa asigure transport cu avionul, sau la cls I cu trenul, cazarea si masa (a se citi mici fieste, pentru ca orice patron incearca sa-i faca sa se simta bine) ! Ei o duc boiereste oficial, pe baza patronatului. Va simtiti bine, plosnitelor?

   Apoi, tot legal, si tot de pe site, se poate observa, ei isi iau asa numitele redevente ( a se citi cota parte) din activitatea acreditata. 

Statul fura patronatul...ca de obicei.


Stergeti dracului monopolul RENAR-ului...... 



Luatine-ne plosnitele astea spagare de pe cap!




      Cum isi justifica RENAR-ul saltul de la controlul unor analizoare de bichimie la sufocarea intregii tari? Doar pentru ca au aparut cateva standarde ISO EU pe care le folosesc drept scut al delapidarii? Orice  om a fost in EU si stie ca standardele nu sufoca acolo. Lasa privatul sa se dezvolte. Doar aici, ei au devenit niste  parveniti cu acelesi obiceiuri si instincte ca cele ale vatafilor de pe fermele cu sclavi. 

Madam kovesi, nu poti face eceva chiar si daca nu ai ordin de sus si sa verificati plosnitele ce detin monopol national?

Alte surse utile: certificatele OTDM -date toate intr-o saptamana, pentru toata tara. In realitate, s-au dat certificate OTDM fara deplasare la fata locului. Deplasarea  a fost cateva luni mai tarziu. Dar taxa s-a platit intr-o saptamana. Iar certificatele, s-au dat dupa acitarea taxei. Institutie de stat.

- taxa de 2ooo lei (RON) pentru a verifica un dosar facut de client. CAS doar se uita. Si e taxa la stat.... paltita de ptivat

- taxa cumparare standard ISO 15189 - obligatorie, desigur, pentru care primesti o traducere groaznica, efectuata de ASRO - alta capusa

- sediile BRML (acreditate RENAR) care nu au etalon pentru etalonare...ca sa nu mai spun, ca un aparat cu 30 de parametrii, dar etalonat pe 4 parametrii, nu mi se pare ok. Si nici aparatele stricate, tot etalonate! ...inca o  institutie de stat,  inca o taxa

Sursa foto: google.ro/maps; renar.ro





           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu