miercuri, 19 octombrie 2016

Giardia si RENAR-ul. (un parazit mic cu o problema mare)... din capitolul " Stavilirea prostiei, o misiune imposibila"

... are peste 70 de ani si apare ingrijorata...o intreb de ce... imi raspunde: "Am chisti Giardia lamblia iar medicul de  familie mi-a scris reteta cu un medicament ce  nu are efect pe chistii Giardia"...o intreb de unde stie si-mi spune ca a citit prospectul

Repet, are peste 70 de ani...si  nu e chimista, biofizician, medic sanepidist, asistent UMF biochimie si alti ratalai  cu pafta...e doar o batranica  ingrijorata....


si-mi fac timp si-i tin un curs de Parazitolgie...din care sa  rezulte ca medicamentul e pentru formele de parazit din organism (forme vegetative) si nu pentru cele pe cale de eliminare (chisti)


L-a  sfarsit imi cere voie sa ma sarute.... pentru ca in sfarsit, cineva a  avut rabdarea de a-i explica


Mersi RENAR, mersi imbecilitate!!!!!


Oh da, ce are RENAR-ul de a face cu Duador? Pai, onor' RENAR e cel care, in marea sa intelepciune, impune, impotriva dreptului de libera practica al medicilor ca diagnosticul parazitlogic sa contina, OBLIGATORIU forma in care a fost identificat parazitul (forma vegetativa, chist, adult, ou, etc) -  Ceva gen: "Pai, dom'le, chisti ai vazut, chisti scrii si pe buletinuld e analiza!"


Luati-va diplomiere si punit-le in rama..o batranica de la tara v-a dat clasa cu logica elementara..fara studii medicale!