duminică, 24 aprilie 2016

Ma intreb, ce face echipa RENAR de Paste?

...voi, spuneti " Cum adica ce face? Sarbatoreste!"

...eu, intreb: "Cu cine?" ..sunteti siguri ca evaluatorii RENAR au unde  si cu cine sarbatori?


Voi pareti convinsi ca da, eu am dubii....altfel, cum explici toate evaluarile facute in week end-uri, in Duminica Floriilor (Da, am Spus Duminica Floriilor! Cine nu crede, sa ma dea in judecata, si din arhiva RENAr, vom lua dovezile care imi vor da castig de cauza  mie)... Si de Paste, ar incerca sa se lipeasca de o masa festiva, pentru ca oricum, vagauna pentru care platesc impozit sau chirie, este orice, numai casa lor nu. Tot ce vor, e sa plece de acolo, sa fie la masa, pe banii altuia.

Norocul nostru ca e liber, in mod obligatoriu de Paste, ca altfel, plosnitele alea s-ar si infiinta la cozonaci moldovenesti, drob ardelenesc sau rachie olteneasca.... pomanagii, mon cher


duminică, 17 aprilie 2016

Marian Munteanu, un flipper al zilelor noastre




Nu inteleg ce cauta sarmanul Marian Munteanu prin afisele PNL. Nu ca m-ar deranja in mod deosebit. Un corupt sau altul, pana la urma nu e mare diferenta. 

Ce ma uimeste, este, desigur, faptul ca tipu', in tinerete, batzaia un steag prin Piata Universitatii. Ok, au luat-o atunci studentii pe coaja, dar, pana la urma, pnt-cd si pnl au ajuns la putere. Si?.... zero barat. 


Apoi, M&M a devenit legionar...nationalist, tinea cu poporul, care va sa zica...i-a trecut

Acum, cand din nou, vrea sa devina liderul Bucurestilor, dar  din alt perspectiva, ce vrea de fapt? Sa ii urmeze la candidatura unui puscarias? E obsedat de ideea de a fi omul nr. 1 al Bucurestiului? A observat ca toti politicienii dezamagesc, si, si-a spus" Atunci, eu de ce nu?"

Doar intreb.....
M&M pe vremea cand batea  campii si vroia binele tarii ( ca om de dreapta)

http://www.ziaristionline.ro/2016/04/15/cornel-nistorescu-aducerea-lui-marian-munteanu-face-din-pnl-o-forta-de-luat-seama/