joi, 26 noiembrie 2015

Arafat - un titan, care, a sfarsit prin a-si devora propriul copil (...de pe margine, salivand, cineva latra cu obida... n-a fost invitat si el la festin)


... este evident ca a inceput o campanie publica impotriva doctorului Arafat....dar, nu am emotii pentru el. Orice guvern ar veni dupa acest conglomerat asa-zis tehnocrat, se va bucura sa-l aiba din nou alaturi. Si asta nu doar pentru ca este un om care intr-adevar, a fortat aparitia unui sistem national, dar, in plus, romanii intodeauna, dar intotdeauna, sunt de partea victimelor.

    Asa ca vor fi multi care vor plange la plecarea doctorului. Si multi care vor aplauda la revenirea lui.

         Personal, nu ma deranjeaza, desi este evident ca tot ceea ce Raed a facut, nu a facut din iubire fata de oameni in general, ci fata de un singur om....fata de sine. Asa ca  nu am ce sa  am emotionez. Ii multumesc pentru tot ceea ce a facut, si nimic mai mult, pentru ca, fiti siguri, n-a facut-o pe gratis. (exemplul cel mai evident -  sistemul de localizare GPS al elicopterelor SMRD ce nu e functional. Desi a fost cumparat si, oficial, implemetat. Sau, acele saltele pneumatice, ce nu exista nici macar in capitala, pentru ca oamenii sa poata fi evacuati de urgenta. Ce nu erau de gasit in cazul unei nefericite ce a avut rabdarea de 25 de ore pana a se sinucide, sperand ca doar, doar, va fi salvata, ca  cineva ii va da un motiv sa traiasca..... a fost lasata sa moara. Cui sa-i pese?).

    Mai sunt multe alte amanunte, cunoscute in general de targumureseni. Deh, ce sa-i faci?.... urbe mica, oameni vorbareti. Lucrurile se afla. Se afla cum medicul Arafat ii trata pe toti medicii subalterni ca pe niste slugi. Dar, se stie, nimic nu creste la umbra nucului, nu-i asa? Cu asistenetele era si este un tip normal, pentru ca evident, nici una nu-i putea lua postul pana cand el se juca la Bucuresti de-a secretarul de stat. Asa incat, tocmai medicii din medicina de urgenta nu-l vor mai sustine...Dar stiti ceva? Nici asta nu ma deranjeaza!


   Ceea ce ma deranjeaza cu adevarat, este faptul ca, cei care incearca sa-l forteze pe Arafat sa demisioneze, nu sunt niste oameni ce-i cunosc dualitatea si vor sa elimine un puroi din sistem, ci, niste disperati ce vor sa ajunga la ciolan. Pentru ca, stim cu totii, de cate ori Raed a ajuns la minister, de tot atatea ori, fondurile sanatatii au fost generos directionate spre UPU. Iata un copan din care se poate musca generos! L-au vazut cei din minister muscand, si, ce sa spun.....li s-a facut pofta

   Cam asta e despre justitiara  denigrare publica a lui arafat. Doar o noua gainarie.



PS- regret profund ca nu a fost accepta ca ministru al sanatatii tipu' cu chilotii. Cum era sa vina un " no name" si sa-i spuna taticului SMURD-ului: " Stii ceva tataie? Ia sterge-o de aici!" :P



 

Sursa foto: www.facebook.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu