sâmbătă, 12 martie 2016

Cum poti fura din bugetul tarii, haituind un hipiot (aka guru Bivolaru)

         se ia una bucata individ care mai traieste cu mintea in perioada Beatles, se judeca (pe drept, aici e ok) o relatie  ce nu e admisa de lege,  agaravata si de  fundalul  obiceiurilor unei comunitati de tip hipiot (ceva gen  Woodstock, atata doar, ca dupa 40 de ani de  la acel eveniment, nuditatea in grup este prohibita) si.... il lasi sa fuga.

   Apoi, cheltui 5 milioane euro (zice lumea) pentru prinderea lui. Pe bune? Milioane de euro? Ca sa ce? Ca nu s-a facut nimic.

Niste hipioti. Dar, dupa ce vezi aceasta imagine, si ti se spune ca tipu' e, nu pedofil, ci amator de relatii cu minore (adolescente), vrei sa-l vezi in puscarie pe nenorocit....Nu-i asa?






  Dati-i doar 10% din aceasta suma oricarui recuperator din tara (da, si clanurile de camatari pot fi utile!) sau unui hacker valcean (da, si oamenii inteligenti peste medie pot fi pusi in slujba tarii, nu numai trimisi la inchisoare) si Bivolaru revenea pe plaiurile mioritice in mai lutin de o luna.



   Substratul ce-mi zgandare mie ochii, e.... cum mai poti deconta milioane de euro (ca nu sunt 5, ca poate sunt numai 2, oricum, e imens)? Si..daca il prinzi pe Guru....nu ti-e frica de ce va spune?


     Pentru ca, dragii mei, MISA are ca membrii, oameni importanti ai acestei tari. Acei oameni pe care nu-i intalnesti niciodata pe strada, pentru ca ei nu suporta "pulimea". Poate doar cu ocazia alegerilor, cand trebuie sa ne minta un pic, ca apoi sa fie investiti , tot de noi, cu toate parghiile de a ne fura. Ori, vedete de mucava, disperate de a fi "cineva" in aceasta tara, numai om normal nu.



  Asa ca, hai sa-l prindem, dar aveti grija sa nu-l prindeti, ca  nici bani nu mai  putem deconta, si, cine stie ce spune, daca isi da drumul la gura, si ajungem si noi la inchisoare, impreuna cu el!




foto:

http://www.wowbiz.ro/a-saracit-bivolaru-misa-sta-pe-un-butoi-de-pulbere-yoghinii--obligati-sa-plateasca-multi-bani-pentru-a-intra-in-spirala-de-la-costinesti_117563.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu