miercuri, 16 martie 2016

Nu orice vierme e omida ...aviz taratoarelor de la RENAR

.... ce ii determina pe evaluatorii RENAR sa  duca o viata nomada, este greu de inteles.

    Partial, pentru ca nu au un loc al lor pe lumea aceasta. Familial, social, profesional---- asa ca  umbla de colo-colo, furand crampee din vietile altora.

   Un alt motiv ar fi....e ultimul lor tren, ultima sansa, de a simti ca au ajuns "cineva". Oameni, care, probabil au incercat ceva la viata lor, dar...au ratat.

   Si poate pentru ca, unii dintre ei, sunt chiar atat de decerebrati, incat chiar cred ca prin prezenta lor, imbunatatesc si aduc ordine si calitate in haosul criminal si iresponsabil al laboratoarelor conduse de niste idioti de  medici si nu de somitati intelectuale Made by RENAR (asta seamna cu absolventii Stefan Gheorghiu... si aia, erau meniti sa salveze omenirea de propria ei ignoranta).

   Altii, pentru placerea de a fi priviti cu teama. Poate chiar isi inchipuie ca sunt invidiati, cine stie?
Asa cum probabil  viermii care au devorat ramasitele lui Paul Walker (ce a mai ramas necarbonizat), si-or fi inchipuit ca lumea ii invidiaza pentru ca , dupa ce ne-a parasit pe noi toti, ei au mai putut fi in preajma lui pentru un timp. Atata tot ca, important era omul, si nu viermele. Ce face virmele,  e scarbos numai de imaginat, si deloc de invidiat.

   Viermele ramane tot vierme, aceeasi fiinta gretoasa pe care lumea o ocoleste nu de teama, ci de scarba.

  Nu orice taratoare devine fluture, acest har ramane  doar al omizilor, si nu se regaseste printre ratatii parveniti ce reprezinta RENAR-ul.

  Ca dovada ca si UE nu da doi bani pe acreditarile lor.


    Nici nu ar avea cum, avand in vedere ca RENAR a acreditat calitativ (ca sa nu spunem ca a fost mijlocul prin care s-a raspandit in tara aceasta modalitate de fraudare) aparate asa-zis REFURBISATE. Cum adica, asa-zis? Pai, refurbisate fara un nou certificat  "Marca europeana" si un nou numar de serie oficial, SRL-urile neputand  oferi asa ceva, din moment ce  erau nu aveau acceptul firmelor  producatoare ale aparatelor ca fiind reprezentanti legali si indreptatiti sa efectueze refurbisarea.
    S-au facut refurbisari "prin posta", adica, venea certificatul de refurbisare, emis de un SRL neacceptat de producatorul aparatului. Ca sa nu spun ca acele aparate figurau apoi la CAS ca fiind noi!!!! Pe scurt, un aparat vechi  de 6 ani si nici macar servisat, era trecut in documente  ca fiind nou! Iar Casa de Sanatate, trebuia sa puna la dispozitia labortorului fonduri mai mari, pentru ca, mai, aveau aparatura noua! Asta a acceptat RENAR!  (dictionar-  fonduri = banii contribuabililor)

   Cei care au spus "Stai, ca nu se poate asa!" a fost Casa Nationala de Sanatate, care a  refuzat sa isi insele contribuabili!!!!!


   Pentru cei ce nu cred, se poate lua arhiva CAS pentru a afla analizoarele refurbisate si refurbisatorii ilegali (A nu se intelege gresit! Sunt si firme acceptate pentru refurbisare. Ca asa s-au prins cei de la CAS de escrocherie).
Se verifica fisele cu  piesele utilizate la refurbisare si se verifica  facturile. Veti vedea ca firmele de service nici macar nu au cumparat atatea componente, la cate afirma ca au montat. Si nici in contabilitatea laboratoarelor  beneficiare nu se regasesc acele componente, in cazul in care cineva spune ca fiecare laborator si-a comandat propriile componente, in functie de  lista oferita de service).

  Cam asa se fac lucrurile sub umbrela RENAR! CAlitate originala, Made in Romania! Uite cum isi bat joc de noi , mai rau ca romii plecati la cersit. Ne fac de ras in fata  Europei, cu escrocheriile pe care le fac cei ce se bat cu pumnul in piept ca sunt arhanghelii calitatii romanesti!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu