miercuri, 20 ianuarie 2016

Pana la urma, de ce e Angela "cea mai puternica femeie a planetei"?


.....o da, stiu la ce va ganditi. "Saraca Matrioska, pe ce lume traieste? Chiar nu intelege nimic? Nu stie ca Merkel reprezinta Germania?"


Ei da, si?

A  cerut  (apropo, ferm) Merkel incetarea  atacurilor teroriste din partea isis? A cerut....A ascultat-o cineva? Nop

A cerut  ( cu fermitate !) eliberarea Crimeei? A cerut...si?.... A asculta-o cineva? ....din nou, nop


A hartuit Grecia, in legatura cu acele imprumuturi (pe care, apropo, tot germanii le-au  studiat dosarul , ei sunt responsabili de incompetenta evaluare a dosarului imprumutului bancar din partea Greciei. De ce nu e cercetat in Germania nimeni, pentru subminarea puterii nationale si siguranta finaciara nationala?) Oricum, nici macar Grecia n-a ascultat-o pe Merkel


Si atunci......Intreb..... Care e puterea Angelei Merkel? Care e diferenta dintre  atitudinile ei ferme si cele, la fel de ferme si penitente ale unui maturator de strada, homeless, drogat, etc?



Puterea  Angelei Merkel este strict rezumata la zambede obediente  si serviabilitate din partea celor care vor sa ajunga la niscaiva  bani nemtesti. 

Putem conclusione, ca Merkel este doar o femeie bine de tot pupata -n .... de ciurucuri si incompetenti, ce nu-si stiu lua soarta in maini si prefera sa cerseasca (printre care si Romania, din pacate....asta e... rusine noua)




Multumiri pentru fotografii site-urilor:

http://www.bundesregierung.de/Content/EN/Artikel/2015/01_en/2015-01-12-trauermarsch_en.html

https://www.google.ro/search?q=merkel+ukraina&biw=1783&bih=931&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiI0bOu-LfKAhUGVxQKHUSpANcQ_AUIBigB#imgrc=lBLrNzzvrQnvwM%3A

http://uk.businessinsider.com/merkel-no-haircut-for-greece-debt-2015-7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu