marți, 19 ianuarie 2016

Mda, imi doresc sa stiu numele celor care au acreditat cartile puscariasilor, ca fiind carti de interes stiintific...

...evident, mor de  curiozitate. Sa le aflu numele si mai ales functiile.


    Ador sa vad dispretul acelor profesori universitari, privindu-te ca pe un vierme , dar dispusi sa te aduca la rang de  doctor in orice materie pentru un anumit onorariu.
    Si aerul superior cu care ii prives pe plebeii obsedati de interese  materiale si nu intelectuale, asa cum ei au ales in viata.

      Adevarule e ca, titluri precum "doctor in ..." se cumpara.


Iar daca pe escrocii fara multa scoala ii poti scuza, pentru ca atata ii duce mintea, in schimb, pe ipocritii cu paftale....lor ce scuza sa le gasesc?

  In medicina, majoritatea doctoranzilor sunt cei care au picat rezidentiatul.....Adica, cei mai  prosti.
  In drept, ne-am lamurit cu ex-premierul. Nici ala n-a  reusit la examenul de amitere in barou, asa ca a devenit doctorant.
  Presupun ca avem multi doctoranti in  drumuri si poduri, astfel explicandu-se faimoasele  reusite romanesti in construirea  unor autostrazi pe teren tip campie.
  La fel, or fiu multi doctoranti in transport feroviar, altfel nu-mi explic fabuloasele trenuri de mare viteza ce practic zboara pe intinsul patriei noastre.


Si nu numai aceste titluiri.

            La UMF Targu Mures, vedem, la catedra de morfo-patologie, un numar record de profesori universitari. Vreo opt sau noua (da, ati citit bine .Am spus 8 sau 9).Pe langa conferentiari, asistenti, etc. Cine si de ce a dorit un numar atat de mare de profesori? Nu se stie.

          O da, cea mai tanara dintre aceste cadre (ma refer la profesori, nu la tasti-basti  de pe ramuri  inferioare), este o domnisoara de 35 de ani. Viitoare mireasa a venerabilului prof. Jung. De 70 de ani.


       Si cum spuneam, imi doresc sa aflu numele celor care au girat   ineptiile sau plagiaturile  puscariasilor ( nu ma intelegeti gresit. Admit ca un om de cultura, poate, printr-un joc nefericit al vietii , sa ajunga dupa gratii. Si ii respect dreptul de a-si continua calea  spirituala. Dar aici, ma refer strict, la cele 400 de carti scrise de oameni adusi in inchisoare pentru orice altceva, mai putin virtute)

    Si ma gandesc acum,ce e un intelectual fara virtute?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu